Νέα εποχή

Ίδιες αξίες

Έναν αιώνα πριν, συγκεκριμένα το 1909, η εταιρεία Κούρτης Α.Ε. συστήνει τις αξίες του κλασικού επίπλου στην Ελλάδα και ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιπλοποιίας. Η ανεξάντλητη δημιουργικότητα, η υψηλή αισθητική, η εγγύηση στην ποιότητα, η επιμονή στη λεπτομέρεια, μα πάνω από όλα ο σεβασμός στις ανθρώπινες ανάγκες, είναι όλα όσα κατάφεραν να φέρνουν την εταιρεία Κούρτης, στην πρώτη γραμμή του design.

Σήμερα, στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, το εξειδικευμένο τμήμα στον χώρο της εστίασης και τουρισμού, Kourtis Contract, παίρνει νέα μορφή, συνθέτοντας μία καινούργια ομάδα συνεργατών με όραμα για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και την επίπλωση της επαγγελματικής εστίασης. Με γνώμονα, πάντα, τη βέλτιστη αξιοποίηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και εστιατορίων, η Κούρτης Α.Ε εξελίσσεται, αλλάζει και περνά στη νέα εποχή.

Συνεργασίες με κορυφαίους οίκους επίπλων από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερες προτάσεις διακόσμησης, ειδικές κατασκευές επίπλων και πρωτοποριακός σχεδιασμός χώρων γίνονται μέρος της εμπειρίας Kourtis Contract και συνώνυμο της ευελιξίας! Έπιπλα κάθε σχεδιαστικής γραμμής – λειτουργικά, καινοτόμα, σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις διακόσμησης και σε ανταγωνιστικές τιμές γίνονται εργαλείο στα χέρια μας και υπόσχονται να δημιουργήσουν χώρους, πραγματικά, ευέλικτους και με υπογραφή.

Οι χώροι υποδοχής αποκτούν χαρακτήρα και καλωσορίζουν τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι χαλάρωσης, η επίπλωση των δωματίων προσαρμόζεται, κατάλληλα, στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, τα εστιατόρια ευφραίνουν τις αισθήσεις και οι περιβάλλοντες χώροι – κήπος, πισίνα, παραλία – μετατρέπονται σε όαση, κάθε εποχή.

Διακόσμηση σημαίνει φαντασία

Η εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας, αποτελεί για εμάς τη μεγαλύτερη πρόκληση. Το εξειδικευμένο τμήμα διακοσμητών μας, αναλύει, σχεδιάζει και παρουσιάζει ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης, σύμφωνες με τις διεθνείς τάσεις interior design, αλλά πάντα με γνώμονα τη λειτουργικότητα των επίπλων και την αντοχή τους στον χρόνο.

Ζήστε την εμπειρία

Στην Κούρτης Contract, σάς προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργίας πιλοτικού δωματίου – μία ρεαλιστική απεικόνιση του χώρου σας – ώστε να επιλέξετε με άνεση και σιγουριά, τα έπιπλα και υλικά που εναρμονίζονται ιδανικά με το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Είμαστε σε επαφή

Για εμάς, η άριστη εξυπηρέτηση δεν σταματάει στις επιλογές σας. Στην Κούρτης Contract επιδιώκουμε και διατηρούμε προσωπική επαφή με όλους όσοι μας εμπιστεύεστε, παρέχοντάς σας άριστες after sales υπηρεσίες. Σε περίπτωση εμφάνισης τεχνικού προβλήματος σε προϊόν μας, ή για τη διευκρίνιση τυχόν απορίας σας, οι έμπειροι συνεργάτες μας, θα είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Στα μέτρα σας

Είτε πρόκειται για την κατασκευή επίπλων που ταιριάζουν ιδανικά στις διαστάσεις του χώρου σας, είτε για την επιλογή συγκεκριμένων υλικών, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε για εσάς, έπιπλα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Εξερευνήστε τις αμέτρητες επιλογές διαφορετικών ξύλων, υφασμάτων και χρωμάτων και αφήστε σε εμάς τη διαμόρφωση του επαγγελματικού σας χώρου.

Ανάπτυξη και εκσυγχρονισμός

Στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης, το ΕΣΠΑ ενισχύει μικρές τουριστικές επιχειρήσεις, με στόχο την αναβάθμιση και την πιστοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Η Κούρτης Contract, θέλοντας, πάντα, να βρίσκεται δίπλα σας αναλαμβάνει την υποβολή της πρότασής σας, τον συνολικό σχεδιασμό και τη μελέτη του έργου, καθώς, επίσης και τη διαχείριση της υλοποίησής του σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...

[sibwp_form id=1]