Δυναμική Παρουσία του τμήματος Kourtis Contract στην έκθεση XENIA 2019!

 

Το τμήμα Contract της εταιρείας Κούρτη έδωσε και το 2019 δυναμικά το παρόν στην έκθεση  XΕΝΙΑ , που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo!

Οι συλλογές μας φέτος ανέδειξαν όλες τις νέες τάσεις του διεθνούς design και τις δυνατότητες για την  κάλυψη κάθε επαγγελματικής ανάγκης, σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Πρωτότυπη επίπλωση σουίτας, χώρων lounge και εστιατορίου καθώς και κορυφαία προϊόντα ύπνου συνδυάζουν εξαιρετική αισθητική, απαράμιλλη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Ιδιαίτερη δυναμική είχαν και οι συλλογές μας σε είδη εξωτερικού χώρου από μασίφ ξύλο teak και αλουμίνιο σχεδιασμένα με γνώμονα την κατασκευαστική αρτιότητα, την λειτουργικότητα, αλλά και τις αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Το τμήμα μας με το εξειδικευμένο και κατηρτισμένο προσωπικό του είναι σε θέση να προσεγγίσει τις τεχνικές απαιτήσεις κάθε διακοσμητικού project και να προτείνει custom λύσεις οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες οποιασδήποτε ξενοδοχειακής εγκατάστασης, στοχεύοντας στην άνεση, την καινοτομία υλικών και την υψηλή ποιότητα. Στο πρόσφατα ανακαινισμένο μας Showroom στην Κηφισιά μπορούμε να σχεδιάσουμε έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας  με πραγματική εφαρμογή επίπλωσης σε ένα χώρο διαμορφωμένο σαν ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό περιβάλλον!


Share:

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις!