Kourtis Contract: New Digital Outdoor Catalog!

Ο νέος ηλεκτρονικός κατάλογος του τμήματος Kourtis Contract είναι εδώ!

Η νέα ψηφιακή έκδοση σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει έναν οδηγό για καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση προς τους B2B πελάτες και συνεργάτες μας και να προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση σε λύσεις εξωτερικής επίπλωσης επαγγελματικών χώρων.

Kourtis Contract Showroom: Ένας νέος τρόπος ανανέωσης του επαγγελματικού σας χώρου!

 

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν περιορίσει την ικανότητά μας για φυσική αλληλεπίδραση, το τμήμα ξενοδοχειακού εξοπλισμού Contract της εταιρείας Koύρτης, μπορεί τώρα να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν το Showroom χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τον φυσικό του χώρο. Προσομοιώνοντας την φυσική εμπειρία περιήγησης επιτρέπεται στους επαγγελματίες φιλοξενίας και εστίασης να προγραμματίσουν μια απολύτως ιδιωτική εικονική ξενάγηση στο Showroom όπου ενας interior designer τους καθοδηγεί σε έναν χώρο 2.000 τ.μ., συζητά τις ανάγκες επίπλωσης τους και προτείνει μια πλήρως εξατομικευμένη λύση.

Kourtis Contract: In with the New

 

Το τμήμα Kourtis Contract παρουσιάζει τις νέες συλλογές επίπλων εσωτερικού χώρου!
Εμπλουτίζοντας διαρκώς τις σειρές μας με επιλεγμένες προτάσεις απο οίκους του εξωτερικού, εστιάζουμε σε επίπλωση βασισμένη στα πιο σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού για να εξυπηρετούν τις αυξανόμενα απαιτητικές ανάγκες επαγγελματικής επίπλωσης.

Μεγάλη ποικιλία σε καναπέδες, τραπέζια και καθίσματα ξεχωριστού design και εξαιρετικής ποιότητας αποτελούν ιδανική λύση για την επίπλωση σύγχρονων ξενοδοχείων και χώρων εστίασης.

Κρεβάτια που κινούνται σε φόρμες, υλικά και χρώματα στις πιο δημοφιλείς τάσεις του διεθνούς design, διακρίνονται επίσης για την ανθεκτικότητα και τη κατασκευαστική τους σταθερότητα πληρώντας απόλυτα τις προϋποθέσεις επαγγελματικού εξοπλισμού.
Κλείστε ραντεβού για να δείτε και να δοκιμάσετε απο κοντά τις νέες μας συλλογές και με τη βοήθεια των έμπειρων interior designers μας να διαμορφώσετε ολοκληρωμένες λύσεις design, προσαρμοσμένες απόλυτα σε ανάγκες αισθητικής & budget!

Kourtis Contract: New Arrivals

 

Μοντέρνος σχεδιασμός, κορυφαία ποιότητα κατάσκευης, λειτουργικότητα και αντοχή στο χρόνο. Με αυτά τα κριτήρια σχεδιάστηκαν οι νέες καινοτόμες συλλογές επίπλων εξωτερικού χώρου του τμήματος Kourtis Contract.
Σε καθαρές, γεωμέτρικες φόρμες τα σαλόνια της outdoor σειράς Kourtis Contract δίνουν έμφαση στην άνεση και την απλότητα, ενώ φαρδιές, οριζόντιες γραμμές και δυναμικές γωνίες συνδυάζονται για να σχηματίσουν το τολμηρό, αναπαυτικό προφίλ που δίνουν οι ξαπλώστρες απο αλουμίνιο και ξύλο teak.
Mε δυναμικά χρώματα και ιδιαίτερες υφές τα υφάσματα Sunbrella που ντύνουν ξαπλώστρες και καθίσματα παρέχουν άριστη και μακροπρόθεσμη προστασία από τη UV ακτινοβολία, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Μοντέρνα τραπέζια απο μέταλλο και πολυπροπυλένιο συνδυασμένα με καθίσματα απο σxοινί και συνθετικό ραττάν  αποτελούν ιδανική λύση για κάθε σύγχρονη υπαίθρια τραπεζαρία και έρχονται να αναδείξουν τον επαγγελματικό σας χώρο με καλαισθησία.

Kourtis Contract: Latest Projects

 

Υpseli Anafi’s Hive, Anafi

Eμπνευσμένο αρχιτεκτονικά από τις λίθινες, λαξεμένες κυψέλες που φιλοξενούσε το παλιό συγκρότημα κατοικιών της Ανάφης, το νέο ξενοδοχείο Υpseli Anafi’s Hive ενσωματώνεται ήπια στο τοπίο με οργανικές φόρμες και φυσικά υλικά που ενισχύουν τη ζεστή και φιλόξενη αίσθηση που δίνει ο χώρος.

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...