Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 2022!

 

Το τμήμα Kourtis Contract συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2022 που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στις 26-28 Νοεμβρίου 2022.
Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο Hall 3 – Stand C02/D01 για να
σας παρουσιάσουμε τις συλλογές μας για κάθε project εξοπλισμού του επαγγελματικού σας χώρου.
Σας περιμένουμε!

Introducing Kourtis Bedding

Σχεδιάζουμε εμπειρίες ύπνου!

Επενδύοντας στην πολυετή τεχνογνωσία στον χώρο του επίπλου και αποφασισμένη να προσφέρει μία νέα εμπειρία ύπνου, η εταιρεία Κούρτης δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά στρωμάτων ύπνου Kourtis Bedding!

Oι προηγμένες τεχνολογίες στήριξης, τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, η εργονομία και η ανατομικότητα ειναι τα συστατικά που συνθέτουν μία ξεχωριστή πρόταση στρωμάτων που απαντά σε κάθε ανάγκη για απόλυτα άνετο και υγιή ύπνο. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας πιστοποημένες πρώτες ύλες, φιλικές προς το περιβάλλον, τα στρώματα Kourtis Βedding υπακούουν στα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ελέγχου.

Τhe luscious side of wellness

Μετατρέψτε την φροντίδα των επισκεπτών σας σε μία δική τους στιγμή ηρεμίας και ευεξίας..

Eμπνευσμένα από τη Σκανδιναβική αισθητική και σχεδιασμένα με αγάπη και σεβασμό προς τη φύση, τα προϊόντα ατομικής υγιεινής Meraki γεμίζουν την καθημερινή φροντίδα του σώματος με απαλά, θρεπτικά συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα φυσικά τους αρώματα.

Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 2021!

Το τμήμα Kourtis Contract συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2021 που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo  στις 27-29 Νοεμβρίου 2021.
Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο Hall 3 – Stand C02/D01 για να
σας παρουσιάσουμε τις συλλογές μας για κάθε project εξοπλισμού του επαγγελματικού σας χώρου.
Σας περιμένουμε!

 

 

Kourtis Contract: New Digital Outdoor Catalog!

Ο νέος ηλεκτρονικός κατάλογος του τμήματος Kourtis Contract είναι εδώ!

Η νέα ψηφιακή έκδοση σχεδιάστηκε με σκοπό να αποτελέσει έναν οδηγό για καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση προς τους B2B πελάτες και συνεργάτες μας και να προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση σε λύσεις εξωτερικής επίπλωσης επαγγελματικών χώρων.

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...