[kourtis_display_product_description]












[kourtis_display_product_description]
Σας ενδιαφέρει το προϊόν που βλέπετε; Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 80 62 067 ή συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.
«Δουλέψαμε πάνω σε ένα γραμμικό και απλό σχήμα, αλλά με λεπτομέρειες που έχουν μοντελοποιηθεί με προσοχή, προσδίδοντας πλούτο στο προϊόν και μια ανθεκτική κατασκευή. Πρόκειται για ένα είδος προϊόντος που προορίζεται να διαρκέσει στον χρόνο.»
Ο Luca Casini σπούδασε στη Φλωρεντία και το Μιλάνο, όπου αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική το 1996. Ίδρυσε το στούντιό του το 1997, συνεργαζόμενος με σημαντικές βιομηχανικές ομάδες στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ για μερικά χρόνια δίδαξε στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου, στο Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Έχει σχεδιάσει γυαλιά οράσεως και μόδας, αξεσουάρ, μαχαιροπίρουνα και λαβές.
Μέρος του στούντιο είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη βιομηχανικών προϊόντων για διάφορους τομείς, από τα ηλεκτρονικά και τις συσκευασίες αρωμάτων έως τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.