Νέες συλλογές Kourtis Contract!

Οι νέες συλλογες του τμήματος Contract της εταιρείας Κούρτης αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις στο design ενώ απευθύνονται στις πρακτικές ανάγκες των σύγχρονων τουριστικών χώρων, προσφέροντας προϊόντα ξεχωριστής τεχνοτροπίας και άρτιας κατασκευής που μπορούν να υποβληθούν στη δοκιμή του χρόνου.

H πλήρης συλλογή επίπλωσης εξωτερικού χώρου χαρακτηρίζεται από καινοτόμο σχεδιασμό και άνετες γραμμές. Περιλαμβάνει σετ τραπεζαρίας, σαλόνια, ομπρέλες, και ξαπλώστρες από μασίφ ξύλο και αλουμίνιο που συνδυαζουν κατασκευαστική αρτιότητα, λειτουργικότητα, αλλά και αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον τα υφάσματα μέγιστης απόδοσης Sunbrella με εγγύηση 5 ετών, παρέχουν άριστη και μακροπρόθεσμη προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες και παρουσιάζουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην βρωμιά και το νερό διατηρώντας πάντα μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Η νέα σειρά επίπλωσης εσωτερικού χώρου αποτελείται απο έπιπλα για την ημέρα και νύχτα, όπως κρεβάτια, άνετες πολυθρόνες, καναπέδες, κονσόλες, και τραπεζαρίες σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν την εργονομία και την αισθητική σε κάθε μοντέρνο επαγγελματικό χώρο. Σταθερή αξία που συμπληρώνει κάθε λύση επίπλωσης αποτελούν τα στρώματα από την SERTA Mattress, την νούμερο 1 εταιρεία σε προϊόντα ύπνου στις Η.Π.Α..

Τα μοναδικά υλικά, η δεξιοτεχνία και ο μοντέρνος, διαχρονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές των επίπλων μας, σας χαρίζουν την απόλυτη επιλογή για τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου.

Ανακαλύψτε τις ανανεωμένες συλλογές μας, πάντα με την προσωπική υπογραφή αξεπέραστης ποιότητας και αισθητικής της Kourtis Contract!


Share:

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...