Νεα συλλογή και προτάσεις επίπλωσης για το ξενοδοχείο

Πιστοί στο ραντεβού μας με την ετήσια παρουσίαση ξενοδοχειακής επίπλωσης μέσω των εκθέσεων 100% Hotel Show & Χenia, το τμήμα Contract της εταιρείας Κούρτη ανέδειξε και φέτος νεες διακοσμητικές προτάσεις μέσα από τις ολοκληρωμένες συλλογές για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Οι διακοσμητές μας δημιούργησαν ατμόσφαιρες με σκοπό να αναδείξουν το εύρος των επίπλων που διαθέτουμε καθώς και την δυνατότητα δημιουργίας εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων που ταιριάζουν σε κάθε αισθητική. Με εισαγωγές από όλο το κόσμο αλλά ταυτόχρονα και με την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών κατασκευών βασισμένες στα σχέδια αρχιτεκτόνων και διακοσμητών με σκοπό το επιθυμητό αποτέλεσμα του εκάστοτε επιχειρηματία.

Στην έκθεση 100% Hotel Show παρουσιάστηκαν δυο προτάσεις δωματίων φαινομενικά διαφορετικές αλλά στην ουσία βασισμένες στις ίδιες τάσεις, στις ίδιες επιρροές αλλά και με τον ίδιο χαρακτήρα. Κύρια στοιχεία, το πάντρεμα υλικών (ξύλο, μέταλλο, γυαλί και μάρμαρο) το διαφορετικό ύφος των επίπλων αλλά & η χρήση χρωματικών τάσεων με σκοπό την ανάδειξη χαρακτήρα (green interior trend) και με στόχο την χαλάρωση (χρυσές λεπτομέρειες και κίτρινα στοιχεία ή μπεζ χρώμα)..

Στην έκθεση ΧΕΝΙΑ & τα δυο δωμάτια στήθηκαν με γνώμονα το συνδυασμό διαφορετικών υλικών, τις χρωματικές εντάσεις και τάσεις αλλά και την χρήση επίπλων ως διακοσμητικά στοιχεία ταυτόχρονα με το να είναι χρηστικά. Με ένα υπνοδωμάτιο σε rusty red όπου οι απλές, λιτές γραμμές στα έπιπλα αναδεικνύονται μέσα από τα αξεσουάρ που χρησιμοποιήθηκαν όπως τα φωτιστικά, επιβεβαιώνεται το γεγονός πως οι σύγχρονες τάσεις επιτρέπουν την ανάδειξη του χρώματος, των επιπλών και των αρχικών επιρροών. Οι γκρι αποχρώσεις του δεύτερου δωματίου και ο έντονος συνδυασμός υλικών (ξύλο, μπετό, μέταλλο, χαρτί), συνθέτουν μία διακόσμηση αντιφατική, μη αναμενόμενη αλλά ταυτόχρονα αρμονική.

Χαρακτηριστικά ήταν και στις δύο εκθέσεις τα στρώματα που παρουσιάστηκαν από την SERTA Mattress, νούμερο 1 εταιρεία με στρώματα, κρεβάτια & προϊόντα ύπνου στις Η.Π.Α..

Και στις δύο εκθέσεις υπήρχαν βέβαια και έπιπλα εξωτερικών χώρων: Gazebo που στήνονται μέχρι και στην άμμο, ομπρέλες με ιδιαίτερη αντοχή στον αέρα, έπιπλα (ξαπλώστρες, τραπεζαρίες, καθίσματα, πατώματα) από ανθεκτικό μασίφ ξύλο (teak & suar) αλλά και διακοσμητικά (φωτιστικά, φανάρια, κεραμικά κ.α.) που μπορούν εύκολα να βοηθήσουν στην ανάδειξη των επίπλων και στην δημιουργία μιας ατμόσφαιρας χαλαρωτικής όλες της ώρες της ημέρας.

Στην συλλογή #KourtisOutdoorCollection που παρουσιάστηκε, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και τη σειρά εξωτερικού χώρου με τα ανθεκτικά και αδιάβροχα υφάσματα της εταιρείας Sunbrella, τα οποία έρχονται με εγγύηση 6 χρόνων στην φθορά από καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα καθαρίζονται εύκολα.

Σας περιμένουμε από κοντά για να σας ξεναγήσουμε στον νέο μας χώρο στην Κηφισιά!


Share:

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...