Το τμήμα Contract της εταιρείας Kούρτης εξοπλίζει το ολοκαίνουριο Albergo Gelsomino Hotel-Kos

Το πιο ιστορικό ξενοδοχείο της Κω άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό! Ο λόγος για το εμβληματικό Albergo Gelsomino, ένας χώρος όπου η ιστορία συναντά την φινέτσα και την αισθητική και αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την απαράμιλλη ομορφιά ενός κτιρίου ξεχωριστής αρχιτεκτονικής.

Έπειτα από ολοκληρωτική ανακαίνιση, εσωτερικά και εξωτερικά, το ξενοδοχείο αποκτά ανανεωμένη ταυτότητα και επαναλειτουργεί ως boutique museum hotel. Με την σφραγίδα του interior designer Δημήτρη Παπαναστασίου, το τμήμα Contract της εταιρείας Κourtis SA ανέλαβε την επίπλωση του ξενοδοχείου σε γραμμές Art deco με γεωμετρικά μοτίβα σε ασπρόμαυρους τόνους, επίχρυσες επιφάνειες και μεγαλοπρεπή κρύσταλλα.

Στις 8 πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, οι καναπέδες σε βελούδινα υφάσματα, καθώς και τα υπέρδιπλα υφασμάτινα κρεβάτια πλαισιώνονται αρμονικά με τις θεματικές ταπετσαρίες που προσδίδουν στον χώρο αίσθηση θεατρικού σκηνικού. Τα στρώματα είναι της Serta Matresses, της #1 εταιρίας προϊόντων ύπνου στην Αμερική, και έχουν επιλεχθεί από τη σειρά Perfect Sleeper.

Στο αναβιωμένο Albergo Gelsonimo, υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και design, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι μέρος μιας ευρύτερης σκηνογραφίας, προσφέρουν στον επισκέπτη αληθινές στιγμές πολυτέλειας που «ταξιδεύει» σε άλλες εποχές.


Share:

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις, προσφορές και πολλά άλλα...