Kourtis Contract: Custom Made Furniture

Συγκεράζοντας λειτουργηκότητα με αισθητική: Η άνοδος των εξατομικευμένων (custom made) επίπλων στα αρχιτεκτονικά έργα. 

Στον τομέα του σχεδιασμού, τόσο σε επίπεδο επίπλωσης όσο και διακόσμησης, μια αξιοσημείωτη αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη: μια ανοδική τάση στα κατά παραγγελία έπιπλα που αντανακλούν τις ξεχωριστές προτιμήσεις των πελατών. Αυτή η τάση δεν είναι απλώς μια ανταπόκριση στην αυξανόμενη ανάγκη για κάλυψη προσωπικών γούστων. Είναι μια στρατηγική απάντηση στον κλιμακούμενο ανταγωνισμό των επιχειρήσεων στον τουριστικό τομέα. Τα ξενοδοχεία, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν χώρους με γνήσιο χαρακτήρα και μοναδικές εμπειρίες που θα κρατήσουν το κοινό τους «συνδεδεμένο», απευθύνονται σε αρχιτεκτονικά γραφεία για την ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών concept, με ξεχωριστή αισθητική. Για να το επιτύχουν αυτό, τα αρχιτεκτονικά γραφεία με τη σειρά τους στρέφονται όλο και περισσότερο σε έπιπλα κατά παραγγελία, διασφαλίζοντας όχι μόνο την αισθητική ενοποίηση αλλά και μια μοναδική «υπογραφή» για κάθε πελάτη.

Kourtis Contract: Latest Projects

ELIAMOS VILLAS HOTEL & SPA

Το τμήμα Κούρτης  Contract επιμελήθηκε την επίπλωση των εσωτερικών χώρων του Eliamos Villas Hotel & Spa. Ένα καταφύγιο πέντε αστέρων που αποτελείται από 12 βίλες και βρίσκεται στις νότιες ακτές της Κεφαλονιάς πάνω από μια απομονωμένη παραλία. Το τμήμα Contract εκτός απο την επίπλωση του Ξενοδοχείου, επιμελήθηκε και την custom κατασκευή επίπλων στον χώρο.

Η συμμετοχή μας στην έκθεση XENIA 2023!

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους επαγγελματίες που κόσμησαν το περίπτερό μας στο Xenia 2023! Η παρουσία σας έκανε τη συμμετοχή μας πραγματικά αξιόλογη! Το τμήμα Contract της εταιρείας Kourtis S.A. είναι ενθουσιασμένο που μοιράστηκε τις τελευταίες  τάσεις και καινοτομίες στους χώρους φιλοξενίας και επαγγελματικών χώρων.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις, εμπνεύσεις και συνεργατικά εγχειρήματα.

Kourtis Contract: Latest Projects

DOMES NORUZ MYKONOS 

Το τμήμα Κούρτης  Contract επιμελήθηκε την επίπλωση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του πρόσφατα εγκαινιασμένου Domes Noruz Mykonos που βρίσκεται στον Άγιο Στεφάνο της Μυκόνου. Η λευκή αρχιτεκτονική των 38 δωματίων του Domes Noruz Mykonos σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο USP (Urban  Soul Project)  δημιουργώντας μια κομψή και μοντέρνα ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου, με καθίσματα επενδυμένα με υψηλής απόδοσης υφάσματα, θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης κι απόλαυσης σε ένα απο τα πιο ειδυλλιακά νησία του Αιγαίου.

Συμμετέχουμε στην έκθεση XENIA 2023!

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου στο περίπτερό μας Kourtis Contract Division Hall 3 – Stand C02/D01  από 25 έως 27 Νοεμβρίου, στη φετινή έκθεση Xenia 2023. Ως πρωτοπόροι στην πρoσωποποιημένη υπεροχή, ανυπομονούμε να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες αφίξεις και υπηρεσίες μας και να δημιουργήσουμε μαζί νέα πρότυπα στην επίπλωση φιλοξενίας.

Υπηρετώντας πιστά τη βιομηχανία επίπλων για περισσότερα από 100 χρόνια, προτείνουμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε λύσεις επίπλωσης που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τον χώρο, την αισθητική και τον προϋπολογισμό σας. Μια μεγάλη ομάδα ειδικών, οι κορυφαίοι σχεδιαστές μας, είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο να “φέρνουν στη ζωή” τις ιδέες και το όραμά σας.

Newsletter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στην λίστα μας και λάβετε πρώτοι ενημέρωση σχετικά με νέες συλλογές και αφίξεις!